Újra a Kárpát-medence csúcsán Erősember csapatunk

Címkék: Sportegyesület hírei Sportegyesület hírei Sportegyesület hírei Sportegyesület hírei

A megszokottakhoz képest jóval szerényebb körülmények között, de az idén is megrendezésre került a Kárpát-medence Magyarlakta Településeinek Virtusvetélkedője. A versenyt Budapesten, a Népligetben szervezték meg a háromnapos SzeptEmberfeszt keretében szeptember 06-án.

A megmérettetésen 7 csapat vett részt, ahol a Batéiak ismét fölényesen hódították el a legjobbnak járó trófeát, valamint idén is számos különdíjjal gazdagodott csapatunk.

Erős emberek 2014.jpg

A Csapat tagjai:

Tóth Tibor, Kántás Dávid, Bogdán Ferenc Benjamin, Varga Dániel, Jankó Norbert, Vucskics Péter, Vucskics Tamás, Sarkadi Katalin, Varga Vivien, Bernáth Kata, Kántás Beatrix, Kántás Mihályné

Különdíjak:

Legjobb csapat: Hordólovaglás és a Nagyváltó versenyszámokban

Egyéni díjak: Kántás Mihályné – sodrófahajítás és rönkdobás legjobb női versenyzője

Kántás Beatrix – rönkcipelés legjobb női versenyzője

Kántás Dávid – gumihajítás legjobb férfi versenyzője

Összetett női legjobb versenyző: Kántás Mihályné (Évi)

Ezúton is gratulálunk az elért eredményhez a csapat minden tagjának!

Sajnos Sportegyesületünk sem dúskál az anyagiakban, így idén még több támogatóra volt szükségünk ahhoz, hogy a csapat részt tudjon venni a versenyen. Számos kisebb támogató mellett szeretném kiemelni a Kaposkeresztúri, a Fonói, valamint a Kisgyaláni Önkormányzatokat, akik a falubuszuk felajánlásával biztosították az utazást, és Bodó Józsefet, aki évek óta önzetlen anyagi támogatója a csapatnak.

Köszönjük támogatásukat!