Óvintézkedésekkel kapcsolatos tájékoztató a Hivatali ügyintézésre vonatkozóan

Címkék: Általános

Tisztelt Ügyfelek!
Tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus járvány miatt szükséges az egészségünk megóvása érdekében pár óvintézkedést bevezetni, ami érinti a hivatali ügyintézést is.

Az Önkormányzati Hivatalban korlátozzuk az ügyfélfogadást, kérünk mindenkit, hogy ügyeiket ne személyesen, hanem telefonon, vagy e-mailben intézzék.

Kérünk minden ügyfelet, a Hivatalhoz tartozó települések vonatkozásában, hogy hivatali ügyintézésükre elsősorban a telefon, e-mail, vagy hivatali kapus ügyintézést válasszák az elkövetkező időszakban, a megszokott elérhetőségeket és az alábbi elérhetőségek valamelyikében és előzetesen egyeztessenek az ügyintézésről.

Baté, Fonó, Kaposkeresztúr települések lakosai: 82-590-012, vagy 30-629-7975, 82-376-057 telefonszámokon, igazgatas@bate.hu, jegyzo@bate.hu, adougy@bate.hu e-mail címeken, vagy BATEHIV hivatali kapun, vagy a hivatal előtt elhelyezett postaládába, Baté, Fő u. 7 címre.

Mosdós települések lakosai: 82-579-022, 30-498-6081 telefonszámon, info@mosdos.hu, adougy@mosdos.hu, szocialis@mosdos.hu e-mail címeken, fenti hivatali kapun, vagy a hivatal előtt elhelyezett postaládábs Mosdós, Kossuth u. 1/a címre

Kaposhomok, Szentbalázs, Cserénfa, Kaposgyarmat, Hajmás Gálosfa települések lakosai: 82-569-015 telefonszámon, 30-700-2961 telefonszámon, szentbalazs@kapos-net.hu e-mail címen, a fenti hivatali kapun vagy a hivatal előtt elhelyezett postaládába Szentbalázs, Fő u. 85. címre.

Sürgős esetekben a személyes ügyfélfogadásra a lehetőség biztosított, elsősorban anyakönyvi ügyekben – amelyek nem halaszthatóak- , ez ügyben is előzetes telefonos egyeztetés szükséges.

Kérünk minden állampolgárt, ha beteg, köhög, lázas, akkor semmiképpen se menjen a Hivatalba hivatalos ügyet intézni, védve ezzel az ott dolgozókat és a velük érintkező hozzátartozókat is.

Az egészségünk mindennél fontosabb, ezért kérünk mindenkit az együttműködésre, hogy közösen tudjuk megoldani a nehézségeket, továbbá mindenkit arra kérünk, hogy fokozottan tartják be az egészségügyi előírásokat.

Ezen intézkedés célja, elsődlegesen a megelőzés, másodlagosan a védekezés.

A fenti intézkedésre a Hivatalt fenntartó polgármesterek intézkedése és egyetértését követően került sor.

Baté, 2020. március 16.

Tisztelettel polgármesterek felhatalmazása alapján:

Patakiné Kercsó Szilvia

jegyző