Meghívó - Nyárbúcsúztató

Címkék: Általános

Tisztelt batéi állampolgárok, hölgyeim és uraim!
Gyermekek, ifjak és felnőttek!

Ezennel meghívok minden érdeklődőt a 2016. szeptember 03.-án szombaton sorra kerülő

„NYÁRBÚCSÚZTATÓ” rendezvényünkre.

A Batéi Közművelődési és Hagyományőrző Egyesület kezdeményezésére a képviselő-testület úgy döntött, hogy ez évben is kerüljön megtartásra a falu legnagyobb szabású közösségi rendezvénye. Az új formában tartandó falunap változatlanul gazdag programot kínál, igyekszik feledtetni a falu költségvetésének szűkös lehetőségét. A korábbiaktól eltérő, új időpontot azért választottuk, hogy senki – különösen a batéi gyermeksereg – ne maradjon távol a késői családi nyaralás, vagy egyéb, a nyári szünetben szokásos családi program miatt. A reggel kezdődő és az éjszakába nyúló eseményekkel korosztályok szerinti igényeket is kielégítve igyekeznek a szervezők a jó hangulat és a kellemes kikapcsolódás feltételeit megteremteni.

Horgászverseny, páros foci villámtorna, játszóház és gyermek ügyességi versenyek, íjászat, tábortűz melletti zenés szalonnasütés, majd fergeteges disco és egy sztárvendég együttes műsora képezi ez évben a program gerincét. A nemes vetélkedés győztesei díjazásban részesülnek.

Kérem, tekintsék át a programkínálatot, válasszák a leginkább kedvükre valót, vegyenek azon részt, vagy biztassák sikeres részvételre szeretteiket.

Örömömre szolgál, hogy Baté önkormányzata és a helyi civil szervezetek összefogása töretlen, a közös erőfeszítés lehetővé teszik hagyományaink ápolását, fejlesztését.

Minden érdeklődőnek, résztvevőnek, felüdülést, kellemes kikapcsolódást kívánok a szervezők, a képviselő testület és a magam nevében

 

Zsalakó Ernő

polgármester