Nyárbúcsúztató

Címkék: Általános

A településünkön működő civil szervezetek összefogásának köszönhetően idén is egy nagyszerű, egész napos rendezvénnyel búcsúztattuk a nyarat.

A délelőtt folyamán Takács Attila tógazda jóvoltából horgászversenyen vehették részt az érdeklődök, ahol a Polgárőr Egyesület tagjai nyújtottak segítséget a lebonyolításban.

A délutáni programok helyszíne a labdarúgópálya volt, ahol a Sportegyesületnek és a Polgárőr Egyesületnek köszönhetően számos sportverseny, az óvónők vezetésével kézműves foglalkozás, a Hagyományőrző Egyesület szervezésében süteménysütő verseny és Kántás Mihály helyi alkotó kiállítása, az Önkormányzat jóvoltából a legfiatalabb és legidősebb lakosok köszöntése, valamint meghívott vendégként Jakó Gergely, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnökének köszöntője várta az érdeklődőket.

Az esti programok a tábortűz meggyújtásával kezdődtek, majd a Roma Egyesületnek köszönhetően kemencében sült friss punyát kóstolhattunk a sült szalonna mellé, melyet az Őszirózsák Nyugdíjas Klub tagjai porcióztak, éjfélig pedig az utcabálon mulathatott a közönség.

A visszajelzések alapján minden résztvevő jól érezte magát az igencsak szerény költségvetésből megszervezett rendezvényen. Ebből is látszik, hogy összefogással kevés pénzből is lehet színvonalas programokat létrehozni.